/ Thuizzz / Over Thuizzz

Wij zijn
christelijke kinderopvang Thuizzz

Heerlijk knutselen of spelen in onze thuizzhuis­jes, klimmen in de tuin of lekker sporten in de sporthal. Bij kinderopvang Thuizzz kan het allemaal. Wij bieden voor kin­deren in de leeftijd van 3 maanden tot 13 jaar een tweede Thuizzz. Een veilige, gezellige en vertrouwde om­geving waar iedereen welkom is. 

Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor ieders talent en streven er naar dit spelen­derwijs te ontwikkelen. Dit doen wij vanuit onze christelijke identiteit. Bij Thuizzz zijn alle kinderen welkom, ook kinderen die zich op een speciale manier ontwikkelen.

2019: hét jaar dat Thuizzz haar eerste vestiging opende. Vanaf maart is Thuizzz gestart met kinderopvang in De Vlechttuinen op Urk. Thuizzz is Christelijke kinderopvang (1,5 t/m 13 jaar) en wil als verlengstuk van de ouders meehelpen in de ontwikkeling van jullie kinderen.

2020: een jaar van flinke groei

2021:  het jaar dat Thuizzz op Urk begonnen is met een VVE-aanbod in de peutergroep Puppy’s. Deze groep zat snel vol; de groei gaat verder in groep de Visjes en uitbreidingsplannen. Het team werkt ondertussen hard aan nog verdere scholing en kwaliteit van de opvang, zodat we de ontwikkeling van kinderen nog beter kunnen ondersteunen.

Dat doen we door naast eigen scholing ook door lokaal de samenwerking te zoeken met alle andere partijen waarin het jonge kind centraal staat. Denk aan basisscholen, consultatiebureau, gemeentelijk beleidsmedewerkers, jeugdzorg, logopedie etc. We hebben veel ervaring met nauwe samenwerkingen met basisscholen en peuterspeelzalen, met name met de vormgeving van de opvang in lijn met de christelijke identiteit van de samenwerkingspartijen.

Vaak vindt deze opvang plaats in of naast een basisschool, waardoor een doorlopende ontwikkellijn van kinderen van 0 tot 13 jaar goed vormgegeven wordt kan.

2022/23: De groepen komen steeds voller te zitten. De groep Puppy’s is al helemaal vol, de groep Visjes is bijna vol. Bij de groep Poesjes is nog plek genoeg.
Ondertussen zijn de plannen voor uitbreiding van de huidige locatie in volle gang. Nieuwbouw is nodig zodat we ruimte krijgen voor nieuwe kindplekken.

Mist u een christelijke kinderopvang in uw omgeving?
Denkt u dat Thuizzz uitstekend kan voorzien in een groeiende opvangbehoefte?
Neem dan gerust contact met ons op via info@thuizzz.nl

Iedereen heeft
talent en is welkom
bij Thuizzz

Wij werken met ons hart Wij denken in ontwikkeling Wij zijn lokaal verbonden

Wij bouwen op een Christelijk fundament

Klik op de opvang van uw keuze

Onze opvangvormen

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang is vrije tijd. Daarom maken we er voor kinderen een leuke tijd van. Dat doen we door te ravotten in een prachtige speeltuin, chillen in de zitzakken, spelletjes spelen en sporten.

Peuteropvang

Wij bieden meerdere soorten peuteropvang. Peuterspeelzaal; voor ouders die geen dagopvang nodig hebben, waar de ontwikkeling van hun peuter en voorbereiding op de basisschool belangrijk vinden, bieden we ochtendopvang. Voor ouders die werken/studeren bieden we hele dag peuteropvang. Ook hier is de voorbereiding op de basisschool onderdeel van de activiteiten die we aanbieden.

Kinderdagopvang

Kinderdagopvang betekent opvang voor hele dagen voor kinderen vanaf ca. 4 maanden totdat ze naar de basisschool mogen. Op dit moment hebben we één verticale groep met kinderen van 0-4 jaar. In de nieuwbouw willen we een groep van 0-1,5 jaar en van 1,5 - 2,5 jaar realiseren. Denk je erover na om je (toekomstige) kleintje aan te melden voor kinderopvang? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan of meld je vast aan!