/ Locaties / Vlechttuinen, Urk

De Vlechttuinen, Urk

Sinds 16 februari 2019 is Thuizzz gestart op Urk.
De Vlechtuinen is de eerste locatie.

Op Urk bieden we op onze locatie Vlechttuinen drie soorten opvang:
–  buitenschoolse opvang
–  kinderdagopvang (hele of halve dag)
–  peuteropvang
Binnen de buitenschoolse opvang kan gekozen worden voor voor en naschoolse opvang, vakantieopvang of een combinatie van beide.

De kinderdagopvang kan afgenomen worden op hele dagen, het hele jaar door. Thuizzz biedt ook peuterspeelzaal, dit kan worden afgenomen in de schoolweken. Er zijn 2 pakketten, van 7.30-13.00 uur of van 8.30-12.30 uur.

In samenwerking met de gemeente Urk biedt Thuizzz ook peuterspeelzaal aan met de mogelijkheid voor subsidie. Deze subsidie wordt verstrekt wanneer u of uw partner éénverdiener bent en uw peuter minimaal 2,5 jaar is bij de start van de opvang. Uw ouderbijdrage kunt u bekijken op de VNG tabel

Postadres

Vlechttuinen 8
3822 BA Urk

E-mailadres

info@thuizzz.nl

Telefoonnummer

: 06-39 70 08 57 en 06-38 18 44 54

Thuizzz gebruikt het webbased kindvolgsysteem van KindIn, waarbij de ontwikkeling van de kinderen dagelijks in beeld wordt gebracht.
Voor meer informatie over dit systeem klik op de link naar hun website.

De gezichten van Thuizzz

Willianne

Willianne Weerstand - pedagogisch coach HBO, beleidsmedewerker, medewerker VVE en voorleescoördinator. Werkzaam bij Thuizzz sinds augustus 2019. Woonachtig op Urk, houdt enorm van koken en creatief bezig zijn! Gods liefde uit kunnen dragen in je werk, is het mooiste wat er is!

Lisa

Lisa van der Werk - medewerker BSO en VVE, HBO achtergrond in de jeugdzorg, aanspreekpunt brandveiligheid. Werkzaam bij Thuizzz sinds april 2021 als juf voor de puppy's en BSO. Hart voor kinderen en haar collega’s! Met haar kunde en kennis zorgt ze dat iedereen een veilig plekje heeft bij Thuizzz. Lisa is ook assistent leidinggevende. Dit houdt in dat ze het eerste aanspreekpunt is voor ouders en verzorgers, maar ook voor de collega's.

Leonie

Leonie Post - medewerker KDV (10+ jaar ervaring), voorleescoördinator. Werkzaam bij Thuizzz sinds april 2019. Getrouwd en moeder van drie dochters. Woonachtig op Urk. Met God als fundament wil ze ieder kind een liefdevol plekje geven, waar iedereen zich thuis voelt.

Sytske

Sytske de Vries - medewerker VVE, gespecialiseerd in VVE (peuters 2,5 - 4 jaar). Werkzaam bij Thuizzz sinds december 2019. Getrouwd en moeder van twee zoons en twee dochters, woonachtig in het mooie buitengebied van Espel. Haar ervaring uit het basisonderwijs neemt ze mee. Omzien naar elkaar is voor haar het belangrijkste.

Christien

Christien Pronk - medewerker KDV, bezig met specialisatie baby’s, werkzaam bij Thuizzz sinds september 2020. Woonachtig op Urk. Spontaan en betrokken! Houdt van de afwisseling van het werken met kinderen in de verschillende leeftijden.

Gretina

Gretina Bakker - medewerker KDV (5+ jaar ervaring), specialisatie baby’s, coach ‘gezonde kinderopvang’. Werkzaam bij Thuizzz sinds april 2021. Gezond leven is haar passie! Tuinieren of een heerlijke zelfgebakken taart, bij Gretina zit je goed.

Nellie

Nellie Bakker - medewerker KDV en gediplomeerd VVE leidster, werkzaam bij Thuizzz sinds september 2021. Enorm creatief en ontzettend lief voor de kinderen! Ieder kind draagt ze een warm hart toe en helpt ze net dat stukje verder.

Marissa

Marissa Verbaan De Ridder - sinds januari 2022 werkzaam als oproepkracht. Getrouwd, moeder van een zoon en een dochter! Een gevoelsmens met een grote liefde voor de allerkleinsten.

Josephine

Josephine Visser - sinds oktober 2022 lid van ons team, ze haalt haar ervaring uit het onderwijs en de kinderopvang. Ze is getrouwd en moeder van twee prachtige zonen. Op een creatieve en speelse manier wil ze de kinderen helpen ontwikkelen en ze met liefde verzorgen.

Margreet

Margreet van de Belt - Werkzaam op meerdere groepen. Daarnaast begeleidt ze kindjes die dit nodig hebben één op één of in kleine groepjes. Werkzaam bij Thuizzz sinds maart 2022. Ze woont op Urk en heeft een passie voor peuters die net dat zetje extra nodig hebben! Dit doet ze doelgericht en met veel plezier.

Caspar

Caspar Duinkerken - directeur en teamleider. Heeft 15+ jaar ervaring in de kinderopvang binnen directie en management. Is getrouwd en vader van twee dochters en een zoon. Woonachtig in Zwolle. Met stip op één de aandacht voor de christelijke identiteit. Op twee een veilige en fijne omgeving voor zowel leidsters en kinderen. Dienend leiderschap!